Përse Ne ?

Përse Ne ?

PSE ?  Dr. Shkodrani

Klinika dentar Dr. Shkodrani ofron trajtim dentar për të gjitha moshat dhe nevojat dentare. Ne ofrojm shumë shërbime duke përfshire rutine të përgjithshme, kujdes preventiv, procedura të avancuara kozmetike, implante, zbardhim të dhëmbëve, stomatologji kualitative restorative dhe ortodonci.

QASJA JONË NDAJ KUJDESIT TUAJ

  • Kujdesi PersonalVizita juaj e pare me Dr. Shkodran’in është për tu siguruar se ne plotësojmë dhe i tejkalojmë pritjet tuaja për trajtim dentar ne klinikën tone. Ne marrim kohë sa do që është e nevojshme për të ndigjuar brengat tuaja dhe ti kuptojmë nevojat e juaja. Shumë pacient komentojnë se kurrë nuk kanë pasur një ekzaminim aq të detajuar dhe ndier se janë kuptuar. Gjatë punës me ju ne dizajnojmë një plan optimal për shëndetin tuaj oral.
  •  Atmosferë komfor dhe me përkujdesje

Ju menjëherë do të ndiheni të mirëseardhur nga ekipi ynë i profesionistëve të stomatologjisë. Ne e kemi bërë mision për ta reduktuar friken tuaj dhe zvoglojm çfarëdo ndjenje të pa rahatisë. Nuk është jo e rëndomtë për pacient të lavdrojn sjelljen tonë rreth karriges. Ne përdorim Rëntgen me doze të ulët të rrezeve X për ta minimizuar ekspozimin tuaj ndaj radiacionit.

  • Shërbime Kualitative

Klinika jonë përdorë procedurat dhe teknikat më të avancuara së bashku me pajisje të teknologjisë së lartë për trajtim të individualizuar. Opsione të ndryshme konsiderohen para zgjedhjes së më të  mirës duke u bazuar në nevojat e pacientit. Ne do të punojmë me ju për ta planifikuar dhe organizuar trajtimin, duke i caktuar benefitet e sigurimit tuaj për të ju ndihmuar të bëni aranzhime financiare para se te filloj trajtimi.

  • Një Ekip Fantastike

Dr Shkodrani beson se për të dhëne nivelin më te lartë të shërbimit, një doktor duhet ta rrethoj vetën me një ekip e cila jo vetëm se është kompetentë, po jashtëzakonisht e ngrohtë dhe miqësore. Njerëz të tillë nuk janë lehtë për ti gjetur, dhe Dr. Shkodrani mendon së është shumë me fat qe ka një ekip të tillë rreth tije.

Dr Shkodrani dhe stafi I tije janë profesionist të trajnuar mirë të cilët punojnë bashkë si ekip për të ju sjell standarde e larta të stomatologjisë në një ambient të ngrohtë dhe plot përkujdes. Ne e vlerësojmë rastin për të ju njohur ashtu si ju do të na njihni në. Ne ju inkurajojmë të involvoheni në krijimin dhe mbajtjen e shëndetit tuaj dentar.

    Për:  Dr. Shkodrani

Dr Shkodrani është një diagnostikues senior i cili jep kohën e tij për të mësuar mjek të tjerë Brenda dhe jashtë klinikës. Ai përdor shkollimin dhe eksperiencën e tije të gjerë për të mbajtur dhëmbët tuaj të shëndetshëm, dhe nëse është e nevojshme të trajtoj edhe situata më sfiduese në stomatologji. Ai ka liferuar zgjedhje kozmetike, implante dhe zgjedhje funksionale për më shumë se 15 vjet. Përkushtimi I tijë “për ta bërë si duhet” dhe aftësia për të “trajtuar gati çdo gjë” I ka fituar admirimin e pacientëve dhe mjekëve tjerë.

    Për çfarë qëndrojmë në

“Ne jemi kundër status quo’s në stomatologji.  Shumë njerëz janë të drojshëm dhe kanë frikë. Shumë njerëz humbin dhëmbët e tyre. Shumë kanë trajtim dentar që nuk zgjatë. Shumë mbetën prapa më dhëmbët e tyre dhe nuk dinë ku të kthehen. Shumë njerëz nuk e kuptojnë efektin e madh e shëndetit të tyre oral në shëndetin e tyre të përgjithshëm trupor. Shumë njerëz janë të privuar nga kënaqesit e jetës, buzëqeshjes dhe jetës së dashur qe mund të ishte e tyre. Shumë njerëz jetojnë jetëë më të shkurtra për shkak të dhëmbëve të tyre.

“Ne jemi këtu për ta ndryshuar krejt këtë – për të bërë një ndryshim të vërtet për pacientët e mijë”

Dr. Shkodran  Sejdijaj

                         Specialist i Kirurgjisë Maxillo-Faciale

  • Persönliche Aufmerksamkeit 

Bei Ihrem ersten Besuch bei Dr. Shkodrani gilt es, sicherzustellen, dass wir Ihre Erwartungen an die Zahnpflege in unserem Büro erfüllen und übertreffen. Wir stellen uns das Zeit, das nötig ist, um Ihre Bedenken zu hören und Ihre Bedürfnisse zu verstehen. Viele Patienten kommentieren, dass sie noch nie eine so umfassende Untersuchung hatten und sich so verstanden fühlten. Wir erarbeiten mit Ihnen einen optimalen Plan für Ihre Zahngesundheit.

 

  • Eine fürsorgliche, angenehme Atmosphäre

 

Sie werden sich sofort von unserem freundlichen Team von Zahnärzten willkommen geheißen fühlen. Wir machen es uns zur Aufgabe, Ihre Angst zu reduzieren und Beschwerden zu lindern. Es ist nicht ungewöhnlich, dass Patienten von unserer Stuhlseite schwärmen! Wir verwenden niedrig dosierte Röntgenstrahlen, um Ihre Strahlenbelastung zu minimieren.

 

  • Unser Service

Unser Büro kombiniert die modernsten Verfahren und Techniken von High-Tech-Geräten mit individueller Behandlung. Verschiedene Behandlungsoptionen werden in Betracht gezogen, bevor die beste Option basierend auf den Bedürfnissen des Patienten ausgewählt wird. Wir werden mit Ihnen zusammenarbeiten, um Ihre Behandlung zu planen, Ihre Versicherungsleistungen zu bestimmen und Ihnen zu helfen, finanzielle Vorkehrungen zu treffen, bevor Sie mit einer Behandlung beginnen.

 

  • Ein fantastisches Team

Dr. Shkodrani glaubt, dass ein Arzt sich mit einem Team umgeben muss, das nicht nur kompetent, sondern auch ungewöhnlich warm und freundlich ist, um ein Höchstmaß an Service zu bieten. Solche Leute sind nicht leicht zu finden, und Dr. Shkodrani fühlt sich sehr glücklich, solch ein Qualitätsteam angezogen zu haben.

Dr. Shkodrani und seine Mitarbeiter sind gut ausgebildete Fachleute, die als Team zusammenarbeiten, um Ihnen unsere hohen Standards in der Zahnmedizin in einer warmen, fürsorglichen Umgebung zu bieten. Wir schätzen die Gelegenheit, Sie kennen zu lernen, wenn Sie uns kennenlernen wollen. Wir ermutigen Sie, sich an der Schaffung und Erhaltung Ihrer Zahngesundheit zu beteiligen.

 

      Über: Dr. Shkodrani

Dr. Shkodrani ist leitender Diagnostiker, der seine Zeit teilt, andere Ärzte innerhalb und außerhalb der Praxis zu unterrichten. Er nutzt seine umfangreiche Ausbildung und Erfahrung, um Ihre Zähne gesund zu halten, oder, wenn nötig, um auch die schwierigsten Zahnsituationen zu behandeln. Seit über 15 Jahren liefert er Patienten kosmetische, Implantat- und funktionelle Lösungen. Seine Verpflichtung, “alles richtig zu machen” und die Fähigkeit, “mit allem umzugehen”, hat ihm die Bewunderung von Patienten und anderen Ärzten eingebracht.

“Ich bin gegen den Status Quo in der Zahnmedizin. Zu viele Menschen sind ängstlich. Zu viele verlieren ihre Zähne. Zu viele haben Zahnheilkunde, die nicht hält. Zu viele bleiben mit ihren Zähnen zurück und wissen nicht, wohin sie sich wenden sollen. Zu viele Menschen erkennen nicht die enormen Auswirkungen ihrer Mundgesundheit auf ihre gesamte Gesundheit des Körpers. Zu vielen Menschen werden der Freuden des Lebens, des Lachens und des liebevollen Lebens geraubt, die ihnen gehören könnten. Zu viele Menschen leben wegen ihrer Zähne kürzer.

“Ich bin hier, um all das zu ändern – um für meine Patienten einen echten Unterschied zu machen.”

Dr. Shkodran Sejdijaj

Maxillofazial-Spezialist