Dr Shkodrani

Dr Shkodrani

Dr Shkodrani

Vendosja e Implanteve Dentare në Mitrovicë, RKS

Dr. Shkodrani ju ndihmon pacientëve të tije të arrijnë dhe mbajnë buzëqeshje të shëndosha dhe të bukura me stomatologji të përgjithshme, preventive, kozmetike dhe restorative. Dr Shkodrani po ashtu ofron vendosje të implanteve dentare për pacientet tanë lokal & ndërkombwtarë.

Qasja e Dr. Shkodranit ndaj Implanteve Dentare

Ri-rregullimi i buzëqeshjes suaj fillon në termin e caktuar te klinika jonë moderne dentare. Nëse ju mungojnë dhembet, keni ashtin e nofullës të fortë, jetoni stil të shëndetshëm të jetës dhe keni shëndet të mirë oral dhe në përgjithësi, Dr. Shkodrani mundë të ju propozoj impiante dentare për ta rivendosur shëndetin, funksionin, dhe dukjen e buzëqeshjen suaj. Nëse vendosni të vazhdoni me trajtim, Dr. Shkodrani është udhëheqës lokal në kirurgji orale për vendosjen e posteve të implanteve.

Pasi të jenë vendosur implantet dhe procesit të  integrimit, në te cilin ashti i nofullës suaj lidhet me impiantet dentare kompletohet, Dr. Shkodrani do të ju ftoj prapë në Klinkën tonë dentare ne Mitrovicë për të filluar pjesën e dytë të rikrijimit të buzëqeshjes suaj.  Duke përdorur metoda dhe teknika nga më bashkohore, Dr. Shkodrani do të marrë në konsideratë nevojat tuaja dentare, synimet për buzëqeshjen dhe dukjen e përgjithshme gjatë dizajnimit të kurorave dentare të cilat do të vendosen mbi implantet tuaja dentare dhe funksionojnë si dhëmb natyral. Duke përcjellur këtëë termin vizite, specifikat e Dr. Shkodran-it do të dërgohen tek laboratori dentar me teknologji të fundit për fabrikim. Pasi të janë përfunduar restaurimet tuaja, Dr. Shkodrani do të ju ftoj prapë në klinikën tonë dhe do ti vendosë kurorat tuaja dentare.

Fuqia e Implanteve Dentare

Nëse jeni lodhur duke parë në pasqyrë hapësira të pa dëshirueshme nga dhwmbet që mungojnë në buzëqeshjen tuaj, është koha të konsideroni opsionet e rregullimit të buzëqeshjes me ndihmën e Dr. Shkodranit

Për të rezervim të  terminëve në klinikën tone në Mitrovicë thirrni;  +377 (0) 44 788-608 apo na vizitoni online në dental-ks.com